Enligt företaget ”Great Place to Work” präglas de mest uppskattade arbetsplatserna av självledarskap.

Dessa företag utmärks av medarbetare som går till arbetet för att göra skillnad. Individer som vill utvecklas och hantera omvärldsförändringar, som är beredda att arbeta mot gemensamma mål och att lösa problem. Lönsamheten på dessa företag tenderar också att sticka ut från mängden.

Man menar att självledarskap öppnar för frihet för individen samtidigt som det bidrar till att skapa effektiva organisationer.  I dessa organisationer tenderar människorna i hög utsträckning veta vad de ska göra och tar ansvar för hur de utför arbetet. Men det förutsätter att organisationen är öppen, har tydliga mål, väldefinierade roller, samt har en tydlig och rak uppföljning.

I vår podd ”Inspirerande Ledarskap” resonerar Cicci Liljedahl, sälj & marknadsansvarig på Rådanäs bryggeri, runt vilka faktorer som driver självledarskap hos just dom. Låt dig ryckas med av Ciccis energi och hur hon ser på fördelarna med att inspirera till självledarskapet.

https://poddtoppen.se/podcast/1136600332/inspirerande-ledarskap/150-cicci-liljedahl

Vi på Think Do and Grow har utvecklat hundratals ledare i sitt självledarskap genom åren. I våra samarbeten har lönsamheten och resultaten inte låtit vänta på sig. Är det din och ditt självledarskaps tur att låta sig utmanas av oss?

Kontakta oss gärna på:

info@thinkdoandgrow.com

Är du en great worker?