v22019

De sista två månaderna 2018 har vi visat lite smakprov från ett av våra utvecklingsprogram, ”Fokuserat Ledarskap”. Vi hoppas det gett en del tankar, tips och idéer runt ledarskap och hur du med enkla hjälpmedel kan bli en ännu skickligare ledare. Härifrån tar vi avstamp in i 2019 och ser chansen med ytterligare ett nytt år fullt med nya möjligheter för intryck. Följ oss under kommande tre månader där vi bjuder på små smakprov från ytterligare ett av våra utvecklingsprogram, ”Att våga är att Vinna”

Vi lägger ut korta inlägg varje tisdag där vi hoppas du skall få upp aptiten ordentligt. Vår förhoppning är att vi skall kittla dig till att våga ta det där steget till en liten förändring hos dig själv i en riktning som passar dig och din verksamhet. Vi vill att du skall känna känslan av hur kul det är att känna fokus runt någonting som är viktigt för dig, gå från tanke till handling och uppleva resultat.

Nästa vecka introducerar vi dig till ”Vägen till ett starkare ledarskap” och vad en förändring- och utvecklingsprocess kan innebära.

Är du beredd att hänga med, för nu åker vi!

 

Att våga är att vinna