öga

Att skapa en långsiktigt, hållbar vardag handlar mycket om att göra upp med sina egna värderingar. Att ta sig tid att reflektera över vad som är viktigt för just dig gör dig både stark och säker i dina beslut och gärningar.

Vad tycker du är bra, rätt och riktigt runt om dig i din vardag just nu? Finns det störningar, sådant du vill förändra? Om du tog dig tid att fundera på, och skriva ner, vilka positiva värderingar du önskar styra dig i din vardag, vad skulle du skriva då?

Tydliga värderingar gör dina vägval i livet lättare. Det hjälper dig också att ställa in skärpan på framtiden. Ta dig gärna tid att fundera över var, hur och med vem eller vilka du vill spendera din framtid. Om du redan gjort arbetet med att klargöra dina värderingar kommer du med all sannolikhet förvånas över hur väl dina värderingar stödjer din vision, mål och önskade framtidsbild.

I poden ”Inspirerande Ledarskap” pratar seglaren Anna Östling Kjellberg, högaktuell från Womens matchrace i Lysekil och VM-guldmedaljör, om reflektion samt vad man kan göra med ett ordentligt sammansvetsat lag. Hon pratar om att våga utmana sin och lagets vision samt att våga ställa om lagets målbild. Vågar du ta del av hennes tankar? Utmana dig i så fall genom att klicka på länken till Poden.

https://poddtoppen.se/podcast/1136600332/inspirerande-ledarskap/154-anna-ostling-kjellberg

Vi på Think Do & Grow har genom åren hjälpt 1000-tals ledare att utmana sina visioner. Ibland har det lett till nya målsättningar, både i sina privatliv och sitt yrkesliv. Är det din tur nu?

 

Har du koll på vart du skall?