v20

Snabba förändringar som sker kan vara svåra att hantera för en organisation och dess medarbetare. Emellertid är vissa branscher under press för snabba förändringar. Lika väl är vissa branscher mer vana att arbeta med förändringar än andra.

Vad händer när en stor förändring tar plats i organisationen? Ny ledning, ny riktning, nya arbetssätt, nya mål som påverkar dig och ditt team? Ulrika Hektor berättar öppenhjärtligt i podden, hur det blev för henne och hennes medarbetare när organisationen skulle flyttas till en annan ort. Ingen i hennes team hade möjlighet att fortsätta vara kvar på den nya orten. Ulrika fick börja om från början för att få ett nytt team på plats.

Vilka utmaningar möter du i din vardag? Vad skulle du vilja vässa i ditt ledarskap för att bättre anpassa det till de ständiga förändringar som marknaden och samhället ställer på dig och ditt företag?

Vi på Think Do & Grow vill hjälpa dig att hitta fokus och prioritera smartare i din vardag. Hör av dig så kan vi, tillsammans, bolla dessa och andra aspekter i ditt ledarskap som du vill vässa.

https://www.thinkdoandgrow.com/podcast/fran-individualister-till-hogt-presterande-team/

Hur hanterar du de utmaningar som förändring ställer på ditt ledarskap?