inspirerandeledarskap

Den flitige läsaren har under de senaste 11 veckorna kunnat följa oss i serien ”Att våga är att vinna”. Titeln kommer från ett av våra program och texterna har varit små smakprov från de olika kapitlen. Vi hoppas att vi med texterna lyckats kittla er lite och väckt lite tankar om vad som är viktigt runt ledarskap och att utvecklas både som människa och ledare.

Ledarskap och utvecklig är vår organisations mantra. Vi är fast övertygade om att alla kan flyga. Med rätt stöd och positiv tro kan alla komma närmare drömmar. Som en del i detta vill vi inspirera andra att tänka i dessa banor. Vi gör det bland annat genom vår pod Inspirerande ledarskap. Där låter vi intressanta personer dela med sig om sin syn på ledarskap. OS medaljörer, företagsprofiler, företrädare från frivilligorganisationer är några exempel på personligheter som dyker upp i podden. Sedan starten 2016 har Inspirerande ledarskap släppt inte mindre än hela 135 avsnitt. Under kommande 16 veckor skall vi fördjupa oss i någon av våra poddar. Vi kommer dra essensen ur den intervjuade personens idé om ledarskap och borra vidare i det. Vi hoppas ni hänger med på denna resa genom högintressanta poddar och låta er inspireras.

När vi ändå är igång finns väl ingen anledning att vänta. Nej, låt oss komma igång direkt.

I dag länkar vi till en härlig inspiration runt hur man kan använda sina gemensamma värderingar som ett starkt instrument för att vinna framgång. Lyssna på Jasmin Zuta och hur han tog handbollslaget Redbergslid från att vara ett mittenlag i högsta divisionen till att bli svenska mästare, vilken framgångssaga!

 

Inspirerande Ledarskap