mod1

Förbättring kräver utveckling och utveckling kräver förändring.

När inspirerade du dig själv genom att ta steget in i en ny situation sist. Bryta mönster, vanor och rutiner får ibland oanade effekter. Men, det kan vara både läskigt och lite obekvämt.

Trots det har du garanterat gjort det upprepade gånger i ditt liv, både medvetet och omedvetet. Du har säkert lärt dig köra bil, gått den där utbildningen, bytt till ett bättre jobb, vågat gå fram till den där tjejen eller killen som du lever ihop med i dag. Fråga dig själv vad du hade missat om du inte hade tagit vara på de där möjligheterna.

Lär dig dina värderingar, de ting som stödjer vem du är och vad som är viktigast för dig. Står du stabilt är det också enklare att ta nya vägar. Våga bryta mönster med en större medvetenhet och färdriktning mot det som är viktigt för dig.

I vår pod ”Inspirerande ledarskap” samtalar vi med Viktor Byhr. Viktor tar oss med på en resa där han beskriver hur han med mod lärt sig bryta vanor. Häng med och låt dig inspireras av hur du aktivt kan påverka ditt liv och resultat i den riktning du själv önskar.

https://poddtoppen.se/podcast/1136600332/inspirerande-ledarskap/63-viktor-byhr

Vad skall du förändra i veckan?

Mod – att våga bryta mönster!