Snart går de flesta av oss in i semester-tempot. Även om denna sommar blir av en annan karaktär ger den fortfarande möjlighet att ladda om med förnyad energi, njuta av nuet och bara vara. Då vi får stunder av avkoppling och kan lämna jobbet bakom oss, även för oss som älskar vad vi gör.

 

En av de viktigaste saker vi kan göra när vi har den mentala bandbredden och den fysiska tiden är att reflektera över det vi har åstadkommit under våren. Saker som vi är stolta över och det gäller långt ifrån bara det som är jobbrelaterat. Att komma ihåg att ge oss själva en fin klapp på axeln. Det mår vi alla bra av.

 

Att utvecklas vidare är något som många vill i livet. Att lära sig nya saker, lära sig mer om sig själv, varför vi agerar eller reagerar som vi gör, hur vi leder oss själva och andra. Första steget är nog att vara beredd att investera tid i sig själv och inte känna rädsla för att förändra vissa saker hos oss. Men det kräver även mod att våga ta hjälp i denna process av någon med perspektiv utifrån som är tränad i att driva utvecklingsprocesser för att uppnå önskade mål.

 

I podden Inspirerande Ledarskap https://www.thinkdoandgrow.com/podcast/nyckeln-till-personlig-utveckling/ kan du låta dig inspireras och ta konkreta steg på vägen till din personliga utveckling. Du når oss på sociala medier eller på vår hemsida. Kanske öppnar vår första kontakt oanade möjligheter.

Nyckeln till personlig utveckling