I många kulturer värderar man högt en ”self made” eller autodidakt person, som står för självlärd. Autodidakta personer finns det många goda exempel på. Tex. Daniel Ek, Oprah Winfrey, Steve Jobs, Rihanna & Ingvar Kamprad. 

Vad är det då som förenar dessa individer i deras förmåga att lyckas?  

Troligtvis har alla använt sig av nyfikenhet, hängivenhet, självförtroende, innovativt tänkande, fokus och inte minst en attityd där de har sett sig själva i ett framgångsrikt sammanhang och varit övertygade om att – allt är möjligt.  

När vi träffade Michael Campese klubbdirektör för Brynäs beskriver han sin uppväxt i en företagarfamilj inom restaurangbranchen. Michael har jobbat sedan gymnasiet och gjort en fantastisk resa, från restaurangföreståndare till klubbchef och med stor ödmjukhet berättar han hur han använder sin erfarenhet från unga år inom service för att skapa relationer inom idrotten. Lyssna gärna till podden med Michael. 

  

http://thinkdoandgrow.libsyn.com/size/25/?search=campese 

  

Vi på Think Do & Grow får förmånen att utveckla människor och oavsett bakgrund eller titel jobbar vi med övertygelsen om att ”alla kan flyga”. Vill du flyga med oss? Vi nås på info@thinkdoangrow.com. 

 

Överskatta din nästa!