Vi har snart levt i tre månader med en daglig närvaro av Covid-19, i samtal, i distans, på jobbet och med nära och kära. Vi har hanterat kriser, fått testa vårt ledarskap, vår beslutsförmåga och handlingskraft, vårt mod och mycket mer i denna svåra och utmanande situation. Vi är verkligen inte färdiga med Corona och Anders Tegnell deklarerar tydligt fortsatt försiktighet i ett samhälle som öppnas allt mer.

I denna stund är det möjligt och nödvändigt att blicka bortom Corona, bortom rådande läge och bestämma vilka vi vill vara när vi är igenom detta. Vad är vårt högre syfte, vårt löfte? Är vår Vision och Mission tydliga och förankrade hos såväl våra medarbetare och våra kunder.

Kenneth Qvarnström,  Brainforest, berättar inspirerande hur vi formar framtidens människor och företag. Vad som skapar engagemang hos medarbetare, hur fungerar vår hjärna och hur blir vi innovativa i vår digitala värld. Inspirerande Ledarskap – Kenneth Qfvarnström, Brainforest

Är du nyfiken på hur du kan stärka och utveckla ledarskapet i ditt företag kontakta oss gärna på info@thinkdoandgrow.com.

 

Skapa en egen framtid med hjälp av dina drömmar