Känslan när en ny uppgift eller utmaning fungerar friktionsfritt kan för många upplevas euforisk, energin kommer av sig själv. Hur mycket arbete uppgiften än kräver finns ingen ”tröskel” att ta sig över, det bara flyter. Det finns de som menar att om en entreprenör inte brinner för det hen vill genomföra kommer succén sannolikt utebli.

Det finns flera olika faktorer som kan få oss att brinna för en uppgift. I yrkeslivet är yrkesstolthet definitivt en. Med yrkesstolthet, passion, driv och sann glöd kommer ofta grundtryggheten i att lita på sig själv, sin omgivning och det vi gör. Det är också med denna grundmurade trygghet vi vågar utvecklas och utveckla.

På det hängivna byggföretaget TvåtumFyra präglas kulturen av entusiastiska medarbetare som brinner för sin uppgift. Här finns också den grundmurade tryggheten i att våga misslyckas, det är det som driver dom framåt. Lyssna gärna på podden ”Inspirerande Ledarskap” där Samuel Lindén, VD i företaget, entusiastiskt berättar om sin yrkesroll.

https://www.thinkdoandgrow.com/podcast/en-podd-om-yrkesstolthet-framtidens-ledarskap/

Genom åren har vi på Think Do & Grow utmanat ledare i att förtydliga vad de brinner för. Onekligen har deras fokus, mod och grundtrygghet utvecklats och varit till hjälp på deras respektive resor.

Är det din tur att hitta din eld?

Vad brinner du för?