badboll

Vad gör du i sommar?

Hur ser din vardag ut? Styr du vardagen dit du vill eller styr vardagen dig?

Tänk dig livet och din vardag som ett hjul som ska rulla smidigt. Skeva hjul rullar inget vidare. Om det ska rulla bra gäller det att hjulet är välfyllt och att de olika delarna i hjulet är lika stora. Vilka delar är viktiga för dig? Familj, hälsa, karriär, vänner och kultur är några exempel på vad livshjulet kan fyllas med.

Känn känslan av att ditt hjul är välfyllt, välbalanserat och nyservat, det rullar precis som du vill. Ditt liv består av många delar och varje del behöver sitt eget utrymme för att uppnå fart och kontroll.

Kunder till Think Do & Grow lyfter ofta fram hjälpen till reflektion som en av de viktigaste nycklarna till sin personliga utveckling. Reflektionen skapar insikt över nuläge, önskat läge och vad du behöver göra för att komma dit. Vi på Think Do & Grow har hjälpt tusentals ledare på den vägen.

I vår pod ”Inspirerande Ledarskap” samtalar vi om att använda sommarens lata semesterdagar till att reflektera över vad som verkligen är viktigt för just mig och vad som verkligen gör skillnad, lyssna gärna på den.

”Länk till Inspirerande Ledarskap”

Men kom ihåg, du lyssnar under eget ansvar. Det kan hända att du lämnar hängmattan av iver att pumpa hjulet.

Livshjulet