2019

Ett Nytt År med nya möjligheter.  Oavsett om vi dansat in det nya året bland glitter och glamour eller i stillhetens kammare när klockorna ringt ut det gamla och ringt in det nya, är 2019 här.

Kanske du liksom vi fylls av både tacksamhet för allt som varit, ett litet pirr och hopp om alla möjligheter som väntar runt hörnet på de nya året. En efterlängtad nystart…

Vi tänker att det är en fin tid till reflektion, göra bokslut. Vad väljer du att ta med dig in i 2019, vad väljer du att släppa?

Hos oss har du möjlighet att göra ett bokslut efter varje avslutat program. Vi ser på din resa som varit, ser allt fantastiskt och alla utmaningar, tar lärdom och firar att du nått dina mål.

Vilka mål har du i 2019?

När du väljer dina mål, väljer du efter vad du borde göra eller det du innerst inne vill?

Två frågor att ställa sig själv. Är det möjligt?  Är du villig att göra det som krävs?

Du behöver tro att du har förmågan att nå ditt mål och vara villig att göra det som behövs för att du ska nå dit och att vara större än dina omständigheter.

Är svaret på dessa frågor ja, så kör bara!

Det fantastiska är att vi alla väljer själva vart vi lägger vårt fokus, på våra möjligheter eller på våra begränsningar. Tänk om vi kan lära oss av våra lärdomar under 2018, och göra dem till kunskaper under 2019, undra vilka möjligheter som skulle öppnas sig då?

”Ta första steget med tillit. Du måste inte se hela trappan. Ta bara det första steget” (Dr Martin Luther King Jr)

Vi Önskar er Alla ett fantastiskt Gott Nytt År fyllt med framgång och möjligheter!

Välkommen 2019!